Lettvint og herlig fiskegryte som passer ypperlig til middag i en travel hverdag.
Ingredienser
4 dl fiskekraft
400 g laksefilet , ørret, steinbit eller torskefilet
1 stk purre
2 stk gulrot
100 g aspargesbønner
8 stk frisk sjampinjong
2 ss meierismør
½ ss hvetemel
1 ½ dl matfløte eller melk
Fremgangsmåte
Kok opp fiskekraften og la fisken trekke i kraften ca. 5 minutter. Ta den opp. Skjær opp grønnsakene og la dem trekke i fiskekraften til de er såvidt møre. Ta dem opp.
Lag saus av smør, mel og fiskekraft. Smelt smøret i en kjele. Rør inn melet og spe med den varme fiskekraften og fløte/melk. La det koke ca. 5 minutter.
Legg i fisk og grønnsaker og server fiskegryten nykokte poteter til.
Foto: melk.no
4 dl fiskekraft
400 g laksefilet , ørret, steinbit eller torskefilet
1 stk purre
2 stk gulrot
100 g aspargesbønner
8 stk frisk sjampinjong
2 ss meierismør
½ ss hvetemel
1 ½ dl matfløte eller melk
Fremgangsmåte
Kok opp fiskekraften og la fisken trekke i kraften ca. 5 minutter. Ta den opp. Skjær opp grønnsakene og la dem trekke i fiskekraften til de er såvidt møre. Ta dem opp.
Lag saus av smør, mel og fiskekraft. Smelt smøret i en kjele. Rør inn melet og spe med den varme fiskekraften og fløte/melk. La det koke ca. 5 minutter.
Legg i fisk og grønnsaker og server fiskegryten nykokte poteter til.
Foto: melk.no
Legg inn en kommentar