Denne bloggen handler om alt fra Vin til Mat.
Ønsker du å lære deg å lage din egen vin eller ønkser du å få råd og tips om vinlegging er dette det rette stedet for å lære deg masse om akkurat vinlegging.
Klikk deg rundt i siden gjennom de ulike menyene eller kategoriene for å finne ut mer.
Det kommer og til å bli lagt ut en del andre oppskrifter her inne fra herlige middager til søte desserter og baking,
Jeg vil og takke for at du besøker akkurat denne bloggen og håper den kommer til nytte.
Populært
-
Vinen gjærer ikke. Gjæringen stopper opp for tidlig. Vinen stopper opp etter kort tids gjæring. Start med å måle vinens oechselgrad. Unde...
-
Eksempel på bruk av tabell for å bergne syrebehov Vi vil lage en blandingsvin av kirsebær, eple og rips, totalt 22 l. vin. Utifra side...
-
Gjæringskar Dersom det lages vin fra grunnen av d.v.s. at det brukes massegjæring av frukt, er det praktisk å bruke en plaststamp. Pass p...
-
Gjær I skallet på de fleste frukter/bær finnes det villgjær som i teorien kan omdanne sukker og vann til alkohol, men så og si alle oppskri...